Principles of animal nutrition and feed technology (Record no. 12588)

000 -LEADER
Fixed length control field 005990000a22002050004500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Control field BGCL
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
Control field 20170302131350.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
Fixed length control field 170127b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 ## - ISBN | অাই এস বি এন
ISBN | অাই এস বি এন 81-204-1501-9
Price | দাম 220/-
040 ## - CATALOGING SOURCE । সূচিকরণকারী সংস্থা
Original cataloging agency BGCL
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code English
082 ## - DDC | ডিউই দশমিক বর্গীকরণ
Classification number | বর্গসংখ্যা 636
Book Number | গ্রন্থাঙ্ক R 219.1
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | মুখ্য সংলেখ - ব্যাক্তিনাম
Personal name | ব্যাক্তিনাম Reddy, D. V.
245 ## - TITLE STATEMENT | অাখ্যা বিবরণী
Title | অাখ্যা Principles of animal nutrition and feed technology
Statement of responsibility | লেখকের দায়িত্বের বিবরণ by D. V. Reddy
260 ## - IMPRINT | প্রকাশনা ক্ষেত্র
Place of publication | প্রকাশ স্থান New Delhi
Name of publisher | প্রকাশকের নাম Oxford & IBH Publishing
Date of publication | প্রকাশ কাল 2007.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | বাহ্যিক বিবরণ অঞ্চল
Page / Vol. No | পৃষ্ঠা / খন্ড সংখ্যা 355p.
500 ## - GENERAL NOTE | সাধারণ টীকা
General note | সাধারণ টীকা Acc. No. 25779 is Transferred to Physiology Departmental Library.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | বিষয় শিরোনাম - মূল বিষয়
Topical term | মূল বিষয় ZOO.--ANIMAL HUSBANDRY
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Books
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Price Total Checkouts Call number Accession number Checked out Date last seen Date checked out Price effective from Koha item type
          BERHAMPORE GIRLS COLLEGE LIBRARY BERHAMPORE GIRLS COLLEGE LIBRARY 27/01/2017 220.00 2 636 R 219.1 25779 06/05/2024 12/11/2024 12/11/2024 29/11/2015 Books
Berhampore Girls College © 2021 | Powered by Koha. | Customised by Bengal Library Association.